DreamCamp - Freedom of Advanture

Dreamcamp - Spain

DreamCamp Valle de Sol, San Javier
Hotellställplatsen organiseraas i nära samarbete med Torbjörn Forsberg på Casa Blanca hotel. Det är svårt att hitta säkra parkeringar och uppställningsplatser i Spanien för en rimlig kostnad . Hos Torbjörn på Casa Blanca hotel finner man finner man en säker och rofylld uppställningsplats. Dessutom är Torbjörn en trevlig och kunnig guide med massor av tips och råd om omgivnigarna och var det är bäst att bada, golfa, vandra eller handla, allt på ren svenska fast med en "lätt halländsk" brytning. Hotel Casa Blnca är en utmärkt utgångspunkt för husbilsfärder i regionerna Murcia, Andalusien, Navarra och Algarve.

Läge för sol
Hotellställplatsen finns 90 km söder om Alicante, 40 km norr om Cartagena och 25 km öster om Murcia nära innanhavet Mar Menor med orter som San Javier, Cabo de Palos.och La Manga. 3 Km ifrån La Torres Golfresort.
GPS koordinater till hotellställplatsen 37º 50´40.15"N 1º 01´17.94"V

Definition av hotellställplats
Hotellställplats är en uppställningsplats för husbilar som sker i nära samarbete med hotell eller restauranger. Hotellställplatser ligger alltid strategiskt nära större internationella flygplatser.. Förutom att erbjuda en säker parkering med daglig tillsyn så finns, el, vatten och möjlighet till tömning av tankar. Här möter husbilsåkaren en flerspråkig, trevliga och serviceinriktad personal. Vid längre uppställningar erbjuds t ex. hämtning och lämning vid flygplatsen. Det som kännetecknar hotellställplatsen är den personliga servicen bortom det man hittar på en vanlig ställplats eller camping. Allt till humant pris.

 Husbilsland Spanien.pdf


Kontakta oss

 
Copyright 2013 DreamCamp Westsweden AB. Alla rättigheter reserverade.